Младинските категории на ФК ,,Брегалница Делчево” завршија уште една успешна авантура во Дојран

Заврши уште една голема авантура, Дојран 2024. Среќни деца, многу одиграни натпревари. Многу забава и дружење кое дечињата ќе го паметат долго време и ќе раскажуваат за тоа!
Нема збогум, само до видување Дојран!
До следната година!, се вели во објавата на ФК ,,Брегалица Делчево”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*