Во Берово започна примената на мерката за субвенционирање на млади лица за стекнување со  возачка дозвола

April 27, 2023 Valeri Spasevski 0

 Во Берово започна примената на мерката за субвенционирање на млади лица за стекнување со  возачка дозвола. За таа цел, како што информираа од Општината, денеска […]

Д-р Виолета Арсова е старо-нов претседател на Здружението на пензионери од Делчево

March 29, 2023 Valeri Spasevski 0

28.03.2023 ЗП ДЕЛЧЕВО Според програмата за за спроведување на изборните активности на здружението на пензионери Делчево, на предлог на претседателот на собранието и извршниот одбор,на […]

„Чиста вода за Делчево – спортуваме и донираме“ – низа настани по повод Светскиот ден на водата

March 21, 2023 Valeri Spasevski 0

Делчево се подготвува за одбележување на 22 Март, Светскиот ден на водата. Годинава под слоганот „Чиста вода за Делчево- спортуваме и донираме“  околу 300 ученици ќе […]

Флекс Кредит се стекна со признанието најголем корпоративен донатор за 2022 година во СОС ДЕТСКО СЕЛО

March 21, 2023 delcevo365.mk 0

Големо е задоволството да се помага онаму каде што е најпотребно. Признанијата кои се доделени од искрените детски насмевки се најдраги. Tокму една таква убава […]

ФЛЕКС КРЕДИТ – КОМПАНИЈА СО ВИСОКА СВЕСНОСТ ЗА РАМНОПРАВНОСТА НА ЖЕНИТЕ, ГИ НАГРАДИ СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ СО ПАТУВАЊЕ ВО ИСТАНБУЛ

March 8, 2023 Valeri Spasevski 0

ФЛЕКС КРЕДИТ – КОМПАНИЈА СО ВИСОКА СВЕСНОСТ ЗА РАМНОПРАВНОСТА НА ЖЕНИТЕ, ГИ НАГРАДИ СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ СО ПАТУВАЊЕ ВО ИСТАНБУЛ. Како компанија која континуирано вложува во […]