No Picture

Започна обележувањето на првата планинарска трансверзала во Брегалничкиот регион

July 21, 2019 Valeri Spasevski 0

ПСК ,,Голак” Делчево ја почна првата етапа за обележување на планинарската-трансверзала (национална патека) во Брегалничкиот регион, финансирана од Федерација за планинарство на Северна Македонија и […]