No Image

Во Делчево презентирани резултатите од проектот за зачувување на автохтони сорти на овошни култури

November 22, 2018 Valeri Spasevski 0

На завршен настан во Делчево беа презентирани резултатите од проектот кој имаше за цел зачувување на автохтоните сорти на овошни култури во Источно-планскиот регион. Како […]

No Image

Се за Вашиот дом во ОКИ ПРОМ!

August 17, 2018 Valeri Spasevski 0

Комерцијална објава  “Стовариште Оки-Пром” ги бележи своите почетоци од 2001 год. и е компанија во приватна сопственост која успешно се развива и постои 11 години. Основана е од едно […]