No Image

Во Делчево презентирани резултатите од проектот за зачувување на автохтони сорти на овошни култури

November 22, 2018 Valeri Spasevski 0

На завршен настан во Делчево беа презентирани резултатите од проектот кој имаше за цел зачувување на автохтоните сорти на овошни култури во Источно-планскиот регион. Како […]