Одлични можности за сместување и вработување во Германија!

May 6, 2021 Valeri Spasevski 0

Комерцијална објава: Прекрасни услови со можност за сместување и вработување во Германија на следните профили на работници: -Ѕидари -Тесари -Бравари -Заварувачи -Молери/фарбачи Вработуваме и помошници […]

МВР Билтен: Во Делчево приведена 44 годишна Бугарка по напад врз невенчаниот сопруг

March 17, 2021 Valeri Spasevski 0

Четириесет и четиригодишна Бугарка со привремено живеалиште во Делчево е приведена по напад врз нејзиниот невенчан сопруг. Настанот го потврдија од делчевската шолиција од каде […]