МВР Билтен: Во Делчево приведена 44 годишна Бугарка по напад врз невенчаниот сопруг

March 17, 2021 Valeri Spasevski 0

Четириесет и четиригодишна Бугарка со привремено живеалиште во Делчево е приведена по напад врз нејзиниот невенчан сопруг. Настанот го потврдија од делчевската шолиција од каде […]

Распишан конкурсот за пријавување на кандидати за спроведување на попис на населението, домаќинствата и становите во РСМ, во 2021 година

February 23, 2021 Valeri Spasevski 0

Врз основа на член 7 од Правилникот за утврдување на начинот и поблиските услови за именување на членови на комисиите за пописните реони и селекција […]

На среќата на делчевци и нема крај: Пријателите им подариле грепки вредни нов „еко-скутер“

February 22, 2021 Valeri Spasevski 0

На среќата на делчевци им нема крај. Откако минатата недела во продажното место на Тобако ПЕКЕ, инаку подружница на „Смартекс“, беа изгребани 100.000 денари, денес […]

МАКСИМ-ПЛАСТ ДЕЛЧЕВО

February 17, 2021 Valeri Spasevski 0

Во МАКСИМ ПЛАСТ Делчево. Изработка и монтажа на ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати Алуминиумска ограда Гаражни врати Венецијанки завеси Вариолајт Зебра и Мини зебра […]

Акциски цени во Дисконт и Тобако – ПЕКЕ

February 11, 2021 Valeri Spasevski 0

Викенд акциски цени во Дисконт и Тобако – ПЕКЕ на следниве производи: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=256915419384939&id=109993497410466&cft[0]=AZV56A3s_lWVn-QO5k4GV6py6ywvBRzKF3C3PXjrYUPTzG-ATat2q-aRdE6zPzYWgiLVocfRqJoUcMPUMnh725Ya4SCRbGhU3YwAfRH6ObLPz_8kHeTAZQRXf0F7pMQNG79N9cUdswwKIkH2Z6McTweZ&tn=%2CO%2CP-R