Одлични можности за сместување и вработување во Германија!

March 3, 2019 Valeri Spasevski 0

Комерцијална објава: Прекрасни услови со можност за сместување и вработување во Германија на следните профили на работници: -Ѕидари -Тесари -Бравари -Заварувачи -Молери/фарбачи Вработуваме и помошници […]