No Picture

Потребна помош за дванаесетчлено семејство од беровско Русиново чија куќа изгоре во пожар

March 24, 2019 Valeri Spasevski 0

Дванаесетчлено семејство од беровско Русиново останува без кров над глава откако синоќа во два часот по полноќ целосно изгоре нивната семејна куќа. Траорна беше денес […]

Инвестирајте во ПВЦ прозорци и врати изработени во – “ГО-ПЛАСТ КАРАМАН” Македонска Каменица

August 19, 2018 Valeri Spasevski 0

Изберете производ од “Го-Пласт Караман” – Македонска Каменица и добијте долгогодишна гаранција за квалитет. Со монтажа на алуминиумска и ПВЦ столарија од “Го-Пласт Караман” во […]