No Picture

Во подготовки 10 издание на Каменичко културно лето

August 20, 2018 Valeri Spasevski 0

Културно-информативен центар „Романса“ и општина Македонска Каменица и оваа година традиционално ќе ја организираат манифестацијата „Каменичко Културно Лето 2018“. Манифестацијата се организира за одбележување на […]

Инвестирајте во ПВЦ прозорци и врати изработени во – “ГО-ПЛАСТ КАРАМАН” Македонска Каменица

August 19, 2018 Valeri Spasevski 0

Изберете производ од “Го-Пласт Караман” – Македонска Каменица и добијте долгогодишна гаранција за квалитет. Со монтажа на алуминиумска и ПВЦ столарија од “Го-Пласт Караман” во […]