Делчевската библиотека „Илинден“ ја збогатува понудата за читателите

Делчевската библиотека „Илинден“ продолжува со збогатување на понудата за читателите. Од понеделник како што информираше директорката Билјана Петровска, освен дневните весници, библиотеката ќе набавува и … Continue reading Делчевската библиотека „Илинден“ ја збогатува понудата за читателите