Спотот на Даниел Тренчовски ,,Казна љубовна” снимен во кафеана во Берово која не работела 4 децении

June 11, 2024 delcevo365.mk 0

Даниел Тренчовски, поранешен учесник на „Ѕвездите на Гранд“, неодамна ја воодушеви публиката со новата песна „Казна љубовна“ која ја објави во соработка со Гранд продукција, […]

Мини интервју со организаторите на Фрут Фест, прв македонски фестивал на жива растителна храна

June 11, 2024 delcevo365.mk 0

Здружението за одржлив развој на заедницата „Виталност” од Делчево е организатор на првиот Македонски фестивал на жива растителна храна, кој ќе се одржи во Хотел […]

Првата генерација матуранти во ОСУ ,,Ацо Русковски” Берово одбележа 60 години јубилеј

June 8, 2024 delcevo365.mk 0

Првата генерација на матуранти од беровската гимазија „Ацо Русковски“ во Берово, родени 1945 година, денес прославија 60 години јубилеј од нивното завршување на средното училиште […]