Во сабота ќе се одржи првиот КЛ7 Куп Исток

Овој викенд во Делчево ќе започне првиот КЛ7 КУП Исток, каде ќе се натпреваруваат екипи од Свети Николе, Чешиново – Облешево и Делчево

Распоред на натпревари:

Голема сала:
10:00 (м) Св. Николе – Делчево
10:30 (ж) Св. Николе – Делчево
11:00 (м) Св. Николе – Делчево
11:30 (ж) Делчево – Чешиново Облешево
ФИНАЛЕ 12:00
12:30 (ж) Чешиново Облешево – Св. Николе

Мала сала
10:00 Чешиново Облешево – Делчево
10:30 Делчево – Чешиново Облешево
11:00 Делчево – Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*