Се продава или издава деловен простор во Делчево

Се продава или издава деловен простор во центарот на Делчево.

Цена по договор.

Информации на телефон: 004915209214375 (Viber, Whats App)

Деловниот простор се наоѓа веднаш до киното во Делчево!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*