No Image

Излезе електронската верзија на монографијата за Македонска Каменица од професор Горан Митевски.

February 10, 2020 Valeri Spasevski 0

Објавена електронската верзија на монографијата „Кратка историја на општина Македонска Каменица“ од професор Горан Митевски. Делото како што истакна самиот автор е посветено на историјатот […]