No Image

Газдата на Club River донираше заштитни маски за потребите на Итната медицинска помош во Делчево

March 20, 2020 Valeri Spasevski 0

Газдата на делчевскиот ноќен Club RIVER, Коки Михаилов, повторно ја покажа својата хуманост на дело. Овојпат во насока на поголема заштита во борбата против вирусот […]

No Image

ЈЛБ „Илинден“ со осмомартовски подарок цвеќе и книга за повозрасните редовни читателки

March 6, 2020 Valeri Spasevski 0

Осмо мартовско дружење со повозрасните редовни читателки од Делчево денес организираше Јавната локална библиотека Илинден. По повод празникот тие добија цвеќе и подарок книга, а […]

No Image

Педесет и двајца хумани граѓани даруваа крв во Делчево

March 5, 2020 Valeri Spasevski 0

Успешно заврши редовната мартовска крводарителска акција во Делчево. Акцијата ја организираше Општинската организација на Црвен крст, а на истата како што информираше претседателката Билјана Георгиевска […]