Градоначалникот Трајковски со честитка до учениците по повод почетокот на учебната година

September 1, 2022 Valeri Spasevski 0

Драги првачиња, драги ученици, почитувани родители и наставници! Нека Ви е среќен првиот училишен ден!Училиштето е важен, тежок, но навистина, интересен предизвик кој ќе ви […]

Акција ,,Насмевка за учениците” за собирање училишен прибор за учениците од руралните средини

September 1, 2022 Valeri Spasevski 0

Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Делчево и Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ Делчево, спроведoa акција за собирање на училишен прибор за учениците од руралните средини на Општина […]