Фото: Делчевските матуранти уживаат во убавините на Италија и Шпанија

June 30, 2023 Valeri Spasevski 0

Десетте најдобри матуранти од делчевската гимназија патуваат низ Европа посетувајќи ги познатите европски туристички центри. Утрово, тие испратија фотографии и поздрави до делчевци, при што истакнаа […]

Фокусот кон вработените на прво место – Флекс Кредит организираше незаборавен тим билдинг за своите вработени

June 30, 2023 Valeri Spasevski 0

Флекс Кредит како водечка компанија во финансиската индустрија, неодамна организираше неколку возбудливи настани за вработените кои беа поделени во неколку групи, чија цел беше подобрување […]

Здружение ,,Малешевци за Малешевијата”: Имаме должност да негуваме здрав разум !

June 29, 2023 Valeri Spasevski 0

ИмамеДолжност да кажеме НЕ на оваа контроверзна родова идеологија ИмамеДолжност кон семејството кон децата ИмамеДолжност да одговориме на повикот ИмамеДолжност да кажеме НЕ за злото […]

Групата ,,Пронајди ги другарите од бившата ЈНА” на беровчанецот Ванчо Димовски на прагот на 300.000 членови

June 29, 2023 Valeri Spasevski 0

Пред 9 години беровчанецот Ванчо Димовски ја креираше групата ,,Пронајди ги другарите од бившата ЈНА” за која на својот фб профил вели дека е прекрасно […]