Покана за фестивалот Македонија 2023 кој на 2 август 2023 ќе се одржи во Делчево

August 1, 2023 Valeri Spasevski 0

Покана за фестивалот Македонија 2023 Почитувани,Во ова време- невреме,кога Македонија и македонскиот народ е изложен на брутални напади врз идентитетот и сите национални обележја,односно се […]