Предновогодишна работилница во МБ ,,Кочо Рацин” во Пехчево

Денеска во библиотеката се одржа работилница под мотото: ” Ајде сите заедно да го изработиме ликот на Дедо Мраз” со учениците од прво,второ и трето одделение од целодневната група при ООУ” Ванчо Китанов” под менторство на наставничката Трајанка Беќарска.

Учениците имаа за задача од хартиени чаши да го изработат ликот на Дедо Мраз по претходна подготовка на библиотекарката Јасмина Цековска.

За нивниот труд од страна на директорката учениците добија скромни подароци, се вели во објавата на МБ ,,Кочо Рацин” за што повеќе фотографии од активноста може да погледнете со кликнување на фотографијата подолу:

Во продолжение изјавата на директорката на библиотеката Габриела Костадинова:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*