No Image

Газдата на Club River донираше заштитни маски за потребите на Итната медицинска помош во Делчево

March 20, 2020 Valeri Spasevski 0

Газдата на делчевскиот ноќен Club RIVER, Коки Михаилов, повторно ја покажа својата хуманост на дело. Овојпат во насока на поголема заштита во борбата против вирусот […]

Valium Cafe наскоро со нов лик!

March 1, 2020 Valeri Spasevski 0

Valium Cafe започнува со подготовките за Велигденските празници. Во тек е реновирање на омиленото кафуле на многу генерации во градот. Ова значи дека љубителите на […]