No Image

Делчевец од Америка парично ги помогна членовите на скејт клубот Young Wild Free

September 3, 2020 Valeri Spasevski 0

Се поголема поддршката за младите скејтери од Делчево по емитуваната сторија за нивната иницијатива за чистење на руинираната спортска сала кај Градскиот стадион во Делчево […]