Левица Делчево поднесе иницијатива за помош на бранителите од воениот конфликт во 2001

April 26, 2023 delcevo365.mk 0

Денес членот на советот Тони Стаменковски кој е дел од политичката партија Левица-Делчево до претседателот на советот на општината поднесе иницијатива за помош на бранителите […]

Локалната акциска група ,,Малеш – Пијанец” продолжува со теренските средби со жителите од руралните средини

April 12, 2023 delcevo365.mk 0

 Претставници на Локалната акциска група ,,Малеш-Пијанец” продолжуваат со теренските средби со фокус групи на територијата на Пијанечко-малешевскиот регион. Активноста се реализира во рамки на Програмата […]

Велигденско украсување на Делчево

April 12, 2023 delcevo365.mk 0

Со велигденски декорации и реквизти, ЈКП „Брегалница“ ги украси јавните површини во централното градско подрачје во пресрет на велигденските празници. Како што информираат од претпријатието, […]

Изготвен нацрт документот за безбедност во сообраќајот на патиштата во Делчево

April 10, 2023 delcevo365.mk 0

Општина Делчево го изготви нацрт документот  Стратегија за безбедност на патиштата и Акциски план на територијата на Општина Делчево за период 2023-2027. Активноста се реализира […]

Флекс Кредит се стекна со признанието најголем корпоративен донатор за 2022 година во СОС ДЕТСКО СЕЛО

March 21, 2023 delcevo365.mk 0

Големо е задоволството да се помага онаму каде што е најпотребно. Признанијата кои се доделени од искрените детски насмевки се најдраги. Tокму една таква убава […]