No Image

Акција за чистење на растителниот отпад со цел подобрување на прегледноста во сообраќајот

October 18, 2018 Valeri Spasevski 0

Со цел подобрување на прегледноста во сообраќајот екипи на јавното комунално претпријатие Брегалница од Делчево започнаа активности за расчистување на растителниот отпад како и друг […]

No Image

Беровската опозиција незадоволна од едногодишното владеење на градоначалникот Звонко Пекевски

October 18, 2018 Valeri Spasevski 0

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Берово како реакција на отчетот за една година од работењето на градоначалникот на Берово, Звонко Пекевски, излезе на прес конференција. […]

No Image

Четири фирми во трка за изградба на пешачкиот мост на река Брегалница во Делчево

October 18, 2018 Valeri Spasevski 0

Четири компании доставиле документација за изградба на пешачкиот мост на река Брегалница по тендерот кој го распиша Центарот за развој на Источно-плански регион. Проценетата вредност […]

No Image

Советникот од ГРОМ ја напушти коалицијата со ВМРО ДПМНЕ во делчевскиот совет

October 9, 2018 Valeri Spasevski 0

Советникот Вице Стоиловски од партијата ГРОМ, на денешната четиринаесетта седница на Советот на општина Делчево, со изјава поднесена до претседателот на делчевскиот Совет, Драган Маневски, […]