Почувствувајте го вкусот на La Cucina Pizzeria Napoletana

Почувствувајте го вкусот на La Cucina Pizzeria Napoletana – Македонска Каменица.

Подготвени од вештите раце на најдобриот пица мајстор во Македонија, Зоран Јовановски во La Cucina Pizzeria Napoletana ќе вкусите:

•Автентична Наполитанска Пица

•Традиционално, интегрално и црно тесто

•Пицата се пече 90 секунди на 450 степени

• Најпознатите италијански салати, пасти и десерти

Има уште многу, но за да дознаете, треба да проверите и да се уверите!!!

Се наоѓаме на влезот во Македонска Каменица.

Најдобрите пици и производи од паста во La Cucina Pizzeria Napoelatana – Македонска Каменица може да ги нарачате на телефон: 071-314-001

LA CUCINA PIZZERIA NAPOLETANA – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*