Отстранети проблемите со банкоматите на Комерцијална банка во Делчево

Корисниците на платежни картички од Комерцијална банка меѓу кои и граѓаните на Делчево, повторно може да ги користат на сите банкомати на Банката и да плаќаат во трговијата.

– Од утрово дел од сервисите веќе се активирани, така што со картичките издадени од Банката може да вршите трансакции на сите банкомати на Банката и во трговија во земјата и во странство, соопштуваат од Комерцијална банка и додаваат дека активностите поврзани со функционирањето на останатите сервиси се во тек за што дополнително ќе информираат.

Од Банката претходно соопштија дека поради технички проблеми од вчера попладне картичките не можеа да се користат на банкоматите и во трговијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*