No Image

Црвен крст Делчево и делчевските пожарникари реализираа освежителни курсеви по прва помош

July 31, 2019 Valeri Spasevski 0

Во организација на Општинската организација на Црвен крст во Делчево се реализираа активностите како дел од кампањата „Твоето незнаење чини живот“. Кампањата како што информираше […]