Завршни натпревари во рамки на ноќниот турнир во баскет

По одиграните натпревари од групната фаза во рамки на ноќниот турнир во баскет, вечерва со почеток во 19 часот се играат полуфиналните и финалниот натпревар.

Полуфинални двојки:

Sky Делчево – Даст Инг Кочани

Bioplant Скопје – Твоја Аптека Кочани

По завршувањето на турнирот ќе бидат доделени наградите за победниците.

Еве ги изјавите од вчерашното отворање на турнирот.

Одиграни првите натпревари од ноќниот турнир во баскет

Posted by delcevo365.mk on Thursday, August 1, 2019

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*