No Image

Претседателот Пендаровски се сретна со граѓани, производители на мед и рудари во Македонска Каменица

August 28, 2019 Valeri Spasevski 0

Пo повод трите значајни обележја на Македонска Каменица, денот на градот, денот на рударите и празникот Успение на Пресвета Богородица, која е заштитничка на општина […]