Хотел Sunrise Делчево – Идеално место за ваше вистинско задоволство!

Во најексклузивното место во градот Хотел Sunrise – нови изненадувања за своите посетители.

Неповторлива понуда на SPA пакет :

*Сауна, Џакузи и Кардио Фитнес – 300 денари за еден час.

И не само тоа, секојдневно овде уживајте во нашите гастроносмки специјалитети, кафе, сите видови алкохолни и безалкохолни пијалоци во прекрасен амбиент и со врвна услуга!

Комплексот Sunrise се наоѓа на 3 километри од Делчево и располага со прекрасно уреден внатрешен и надворешен простор кој никого нема да остави рамнодушен!

Резервирајте го навреме вашиот омилен апартман за Новогодишните празници

Телефон за резервации – 076/644-244.

Хотел Sunrise Делчево

Posted by Hotel Sunrise on Wednesday, 6 November 2019

Posted by Hotel Sunrise on Tuesday, 12 November 2019

Najdobri megu najdobrite – Hotel Sunrise

Posted by Hotel Sunrise on Saturday, 9 November 2019

Perfect place for perfect coffee

Posted by Hotel Sunrise on Monday, 11 November 2019

Pominete go vasheto vreme vo najprijatniot ambient vo gradot – Hotel Sunrise povelete

Posted by Hotel Sunrise on Sunday, 10 November 2019

🧀🥩🥓

Posted by Hotel Sunrise on Wednesday, 6 November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*