Делчевските играорци со прекрасен настап на отворањето на Балканскиот фестивал во Измир

Делчевските играорци од Културно-уметничкото друштво „Никола Јонков Вапцаров“ одлично се претставија на отворањето на Балканскиот музички фолклорен фестивал во Измир.

Еве дел од нивниот настап!

Posted by Трајановски Кико on Tuesday, October 15, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*