Клучара КАЛЦ Делчево – Најбрза изработка на клучеви во градот!

Сте ги изгубиле вашите клучеви и веднаш ви требаат нови. Не грижете се Клучара КАЛЦ Делчево експресно го има решението.

Во Клучара КАЛЦ Делчево побарајте ги следните услуги:

  • Изработка клучеви по брава со изгубени клучеви
  • Отворање, поправка и монтажа на брави
  • Промена на комбинација од брава и изработка на клуч со нова комбинација

По потреба или желба на муштеријата, услугата се извршува на лице место!

Работно време – НОН СТОП!

Контакт телефон: 070-314-666

Клучара КАЛЦ Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*