No Image

Трајковски: Инвестираме во образованието, културата, спортот и градиме партнерство со граѓанскиот сектор

November 1, 2019 Valeri Spasevski 0

Во циклусот прес-конференции посветени на своето работење и работењето на локалната самоуправа во изминатите 24 месеци, градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски, денес на последната […]