Нови освежувања во PUB Делчево🍋

Новите летни освежувања за супер лето во PUB Делчево.

Почувствувајте го задоволството на новите вкусови на FRESH MONIN LEMONADE 🍋

FRESH MONIN LEMONADE 🍋Изберете вкус 😋

Gepostet von PUB Делчево am Montag, 20. Juli 2020

За љубителите на бело вино 😋PUB’ски БУНАР МИНИ 1L 200МКД….JUMBO 3.5L 700МКД

PUB'ски БУНАРMINI 1L 200MKDJUMBO 3.5L 700MKD

Gepostet von PUB Делчево am Montag, 20. Juli 2020

Останатото ви е добро познато, амбиент и услуга каков што само може да посакате.

PUB ART 🎨#pubdelchevo #pub #livefreeordie #thread #threads #threadART

Gepostet von PUB Делчево am Sonntag, 5. Juli 2020

Сето тоа зачинето со сите видови пива, алкохолни и безалкохолни пијалоци, најдоброто кафе во градот, викенд промоции, коктели по избор и супер забави со познати музичари.

Девојките од пабот ❤️

Gepostet von PUB Делчево am Montag, 15. Juni 2020

Добро утро! Комбинација цеден портокал и топло макијато ☕🍊

Gepostet von PUB Делчево am Dienstag, 2. Juni 2020

"I used to think drinking beer was bad for me, so i gave up thinking"Let's think about morning beers.

Gepostet von PUB Делчево am Sonntag, 7. Juni 2020

Ново во PUB Делчево!!Lifer пиво 🍻 🍺

Gepostet von PUB Делчево am Dienstag, 9. Juni 2020

Единствено во PUB Делчево, точено пиво 🍻 Zlaten Dab 0.33l🍺Zlaten Dab 0.5l🍺Tuborg 0.4l 🍺

Gepostet von PUB Делчево am Samstag, 13. Juni 2020

Save water drink Cocktails🍹Sunday Night – COCKTAIL NIGHTMojito – Cuba libre – Pub Magic

Gepostet von PUB Делчево am Sonntag, 14. Juni 2020

Другиот дел од екипата.Момците од пабот. ❤️

Gepostet von PUB Делчево am Mittwoch, 17. Juni 2020

PUB'ско добро утро, со најдоброто кафе во градот 👌

Gepostet von PUB Делчево am Donnerstag, 18. Juni 2020

Saturday morning withPUB Coffee & Marocchino ☕ .#coffee #pub #pubdelchevo #marocchino #pubcoffee #coffeelover

Gepostet von PUB Делчево am Samstag, 20. Juni 2020

Milkshake 🍧×Banana 🍌×Strawberry 🍓#pubdelchevo #pub #livefreeordie #milkshake

Gepostet von PUB Делчево am Montag, 22. Juni 2020

❤️

Gepostet von PUB Делчево am Montag, 22. Juni 2020

PUB Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*