Во Делчево поделени над 100 пакети на семејства од висок социјален ризик

July 31, 2020 Valeri Spasevski 0

Невладината организација „Банка за храна“ во соработка со Регионалниот центар за застапување, денеска во Делчево поделија над 100 прехранбени пакети за најпогодената категорија граѓани од […]

Во М.Каменица започна реализацијата на проектот „Чекориме напред“.

July 31, 2020 Valeri Spasevski 0

Во Македонска Каменица невладината организација „Надеж Hope“ започна со реализацијата на проектот „Чекориме напред“. Проектот како што информираше координаторот Борче Димитровски е финансиран од ЕУ и […]

За прв пат во Делчево Legato Band

July 30, 2020 Valeri Spasevski 0

Сабота за паметење со Legato Band&Riste Gavrovski во Pink Panther Cofee bar https://instagram.com/gavrovski.r?igshid=tly5br5lpdzl Стартувајте го месец август со најпознатите балкански хитови во избедба на најдобриот […]