Оглас: Се продава парцела до пешачкиот мост во Делчево

Се продава парцела во Делчево

  • Површина – 717m2
  • Локација – До новоизградениот пешачкиот мост во Делчево.

Цена по договор.

Телефон за контакт: 075/221-425

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*