Проектантско биро ГП Архитекти – Делчево

Проектантско биро ГП АРХИТЕКТИ од  Делчево, лиценцирани за проектирање нa секаков тип објекти, ентериери и дворни уредувања.

Отсега ги нудат своите инженерски услуги и за вршење на лиценциран надзор при изведба на објекти.

Долгогодишното искуство на нашиот инженерски  тим нуди докажана оригиналност , иновативност и  квалитет преточени во над 100 проекти  за станбени, деловни, индустриски и општествени објекти ширум државата. Хортикултурни и дворни уредувања, како и креативни фасадни и ентериетни решенија за пријатен амбиент во вашите домови.

ГП – Архитекти  докажан бренд кој внесе современост и авангардност во архитектонското обликување во нашиот регион.

ГП – Архитекти ваш сигурен партнер во градбата.

За нашиот квалитет сведочат големиот број на реализирани проекти и уште поголемиот број на задволни клиенти.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*