Се продава плац на улица ,,Маршал Тито” во Делчево

Се продава плац од 165 м² на ул. „Маршал Тито“ во Делчево со маркица за градба 10 x 9 m – Пр+2+Пк со инфраструктурни приклучоци и делумно ослободување од комуналии.

  • Во цената се вклучени:
  • Проект за рушење на стариот објект;
  • Основен проект за новата градба.
  • Ослободување на комуналии за 107 м².
  • Цена 19.000 евра

Телефон: 070/235-463 Ванчо

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*