Детско-тинејџерскиот игран филм ,,Хакер” следниот вторник пред најмладите од М.Каменица

Продолжуваат жешките јулски активности со ново изненадување за помладите генерации
Филмот раскажува за тринаесетгодишниот талентиран хакер Бенјамин, кој открива дека мајка му не починала во сообраќајна несреќа пред години, како што му било кажано.

Трагата посочува кон високи службеници во Данската тајна служба, па Бенјамин заедно со неговата нова другарка Савана тргнува на стресна потрага да ја дознае вистината за исчезнувањето на неговата мајка.

Жанр: Акција,синхронизиран на македонски
ЧЕТВРТОК 14.07.2022 ГОДИНА
ПОЧЕТОК:20 ЧАСОТ
ВЛЕЗ:70 ДЕНАРИ
КАРТИТЕ ВО ПРЕДПРОДАЖБА ОД УТРЕ ДО ЧЕТВРТОК ПО 70 ДЕН.НА ВРАТА 100 ДЕНАРИ

Дојдете да уживаме во прекрасните летни авантури со филмови за деца и млади.Можете да го погледнете и трејлерот:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*