Меморијален турнир во чест на Денис Димитровски на 2 август во село Стамер

Во тек пријавувањето за меморијалниот турнир во мал фудбал по повод годишнината од смртта на Денис Димитровски од село Стамер.

Учеството на турнирот е слободно, а организаторите обезбедија награди за најдобрите три екипи.

1.место = 300€

2.место = 200€

3.место = 100€

Сите екипи учеснички од организаторот ќе добијат блузи, а најдобрите 3 екипи ќе добијат фудбалски топки.

Турнирот ќе се одржи на 2 август 2022 со почеток од 10 часот на фудбалското игралиште во село Стамер.

Пријавување на телефоните:

070 378 340 (Игор Костадинов)
078 281 331 (Игор Митевски)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*