Резултати и табела по одиграното 5. коло во Третата фудбалска лига – Исток

РЕЗУЛТАТИ 5. КОЛО 3 МФЛ ИСТОК:

Рудар – Брегалница (Д)  2:0

Карбинци – Овче Поле 2:5

Вардарски – Спартмани  0:0

Тиверија – Дојранско езеро 4:0

Победа (В) – Малеш  1:1

 Осогово – Академија Чешиново-Облешево 3:2

Т А Б Е Л А

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*