Оглас: Вршиме машинско малтарење и изработка на трегери по најповолни цени

МАЛТЕРАЦИЈА ПЛУС ГЛЕТУВАЊЕ (РАБОТНА РАКА + МАТЕРИЈАЛ = 100 ДЕНАРИ)

Доколку имате потреба од машинско малтарење со материјал MP 75 (кнауф) ви нудиме поволна услуга по цена од 300 денари од метар квадратен, и изработување столбови и трегери по цена од 300 денари од метар должина.

За повеќе информации побарајте не на телефон: 075/820-682

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*