Средното општинско училиште ,,Методи Митевски – Брицо” го потпиша договорот од проектот за Суперучилишта

January 27, 2023 delcevo365.mk 0

Средното општинско училиште ,,Методи Митевски – Брицо” е повторно СУПЕРУЧИЛИШТЕ во програмата на долгорочно партнерство. Проектот Don’t Give Up, Gift Up продолжува со имплементација под […]

Китански го доби решението за ,,Изградба на дел од пристапен пат до земјоделско земјиште” во село Спиково

January 24, 2023 delcevo365.mk 0

Градоначалникот на Општина Пехчево денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство го прими решението, со кое на Општина Пехчево и се одобруваат средства за […]

Одобрени средства за рехабилиталија на дел од локалниот пат до туристичката населба Абланица во Берово

January 24, 2023 delcevo365.mk 0

Одобрени средства за рехабилитација на дел од локален пат за пристап до земјоделско земјиште до туристичка населба Абланица во Берово. Активноста како што информираше градоначалникот […]