Видео: Автомобил излета од патот на влезот во М.Каменица

Несреќата се случила на влезот во М.Каменица пред повеќе од 24 часа и според читателот кој ни ги прати фотографиите во истата нема посериозно повредени лица!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*