Камерен концерт „Дијалози за кларинет и пијано” денес (22.06.2023) во Делчево

На 22.06.2023 год. со почеток во 20:00 часот во фоајето на Спомен Дом „АСНОМ“ Националната Установа Центар за култура „Никола Јонков Вапцаров“ -Делчево организира Камерен концерт „ Дијалози за кларинет и пијано…убава можност да уживате и поминете дел од вашето слободно време …ПОВЕЛЕТЕ !!!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*