Амадеус Бенд на 21 јули во Делчево

Сезоната во Базен Клуб Космос започнува со незаменливите Амадеус бенд. Не пропуштајте го концертниот настап на 21 јули 2023 година со нивните мега популарни хитови и резервирајте го вашето присуство на време.

🥂 Резервирајте на време!

Капацитетот е ограничен.

🕘 Старт 21:00ч

🎫 Карти во предпродажба 400 ден ( Во просториите на клуб Космос и Тобако Центар )
🎫 Карти на врата 600 ден

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033FoR2TujQVCp6sdjQLCC2ovVHt37sLR9S9nZe2iYzNBxH8SaNUrGuPWjNVwM7MBjl&id=100040639733152&mibextid=Nif5oz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*