Септемвриски уписи за курсеви во Мастер – Приклучи се и Ти!

Центарот за странски јазици – Мастер и оваа година започна со упис за курсеви за странски јазици за сите оние кои се заинтересирани и сакаат да го изучуваат англискиот јазик.

Уписите за курсевите започнаа на 1-ви и ќе траат се до 10-ти септември. Сите заинтересирани кои сакаат да учат англиски, да се дружат, да стекнуваат нови знаења и вештини се добредојдени во големото мастер семејство кое веќе 10 години по ред успешно раскажува нови приказни.

Секој кој сака да биде дел од уште една приказна и да посетува курс по англиски јазик Може да се запише преку порака на фан страната на Мастер на Facebook.

Центарот за странски јазици – Мастер веќе 10 години успешно работи посветено со најсовремени методи и програми прилагодени за секоја возраст со веќе докажани професори во својата област.

Центарот нуди курсеви за сите возрасти, од предшколска возраст, основци, средношколци и курсеви за возрасни, како и секаков вид на преходи, специјализирани курсеви и потврди за познавање на странски јазик.

10 години искуство и посветеност

10 години со децата пред СЕ

Бидете дел од најголемото јазично Мастер Семејство

Ваш Мастер

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*