,,Доживувањата на Куферко” на 9 октомври во киносалата во Делчево

Магијата на Куферко светскиот патник од Македонија во организација на Националната установа Центар за култура „Никола Јонков Вапцаров “ од Делчево.

Среќните деца ќе имаат можност да другаруваат со ведриот лик на Куферко во Кино салата во Делчево на 09.10.2023 г.( понеделник) со почеток од 12 часот.

Влез:100 денари.

Картите можете да ги подигнете во канцелариите на Центарот за култура од 04.10.2023 г. секој работен ден од 8:30 до 15 часот.

Лице за контакт Сашко Стоевски, тел, 078327257
Да другаруваме !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*