Во тек повеќе инфраструктурни зафати во М.Каменица

Во координација со ЈП Камена Река како и во склоп на тековните инфраструктурни зафати, започнавме со:

Поставување на нова атмосферска канализација на Церски пат.

Прочистување и тампонирање на пат во село Саса – маала Требеш

Остварена средба со жителите со цел што поскоро решавање на проблемот со патната инфраструктура, информираше градоначалникот на М.Каменица, Димчо Атанасовски на својот фејсбук профил.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*