Пораки од наши читатели од с.Ѕвегор!

Во продолжение ви пренесуваме пораки од наши читатели кои информираат за одредени проблеми со кои се соочуваат во средината во која живеат.

Последните пораки кои ги добивме се од жители на село Ѕвегор.

Пораките ги пренесуваме во оригинална форма без наша интервенција.

Порака испратена на 31.10.2023

Порака испратена на 30.10.2023

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*